17:00

Nässjö IBF HJ

Referat: Månsarps IBK HJ - Nässjö IBF HJ

En match med nerv då en slutspelsplats i HJ18 står på spel.
Tyvärr förlorar vi denna, Nässjö är starkare än oss idag, och är väldigt effektiva i första perioden.

Annars så börjar vi bra i första, och går också till en 1-0 ledning. Men efter Nässjö´s kvittering, så blir vi lite för ivriga. Vi går även bort oss på deras 1-2 ett frislag. Sedan får de även gör 1-3 18:48, vilket känns tungt.

Lite förändringar inför andra, testar med 2 femmor. Nässjö, gör 1-4 efter 53 sekunder. Då de får en medstuds med sig, men de låg på hårt för att vinna andrabollar. Perioden är deras annars, och Andreas ser till att vi fortfarande är med i matchen. vi reducerar i slutet till 2-4. Får också ett PP innan perioden är över. Vi har under andra perioden även börjat involvera alla spelare igen, då vissa har lite tufft med orken tyvärr.

I tredje reducerar vi sista sekunden av PP. Så nu lever matchen igen. Vi reducerar redan 1:37 in i perioden. Sedan står det och väger. Men tyvärr blir 2 misstag till 2 mål för bortalaget. Först så missar vi ett skott, slår hål i luften, vi är nära att reda ut situationen, men tyvärr så letar bollen sig in i nät. Sedan så står vi för långt ifrån när vi ska täcka skott, och de skjuter in 3-6 vid Andreas första stolpe. Timeout från oss 11:39. Den svara vi bra på, Martin reducerar en minut senare. 13:32 så gör vi 5-6 genom Edvin, som får bollen av Andreas. Vi får ju tyvärr ett boxplay också, men vi gör ett bra jobb, och är nära att göra mål t o m. Sedan står det och väger, vi pressar verkligen Nässjö i slutet, men de får göra ett mål i tom kasse.
Surt.., hoppas vi nu kan ladda om framåt.
Vi får ta oss i kragen, och hålla ner misstagen helt enkelt.